Мисия: качество
Ако има нещо, с което никога няма да направим компромис в Bonduelle, това е качеството на нашите продукти!
Каква е ролята на нашите екипи по качеството?
Осигуряване на серия от проверки по храните, на всички етапи от производството: при получаване на суровините, на производствените линии и накрая преди изпращане на преработените храни.
Като част от нашия непрекъснат план за мониторинг всяка година се извършват повече от 62 000 анализа на безопасността на храните за нашите консервирани, замразени, пресни или приготвени зеленчуци! Науката и технологиите ни помагат да усъвършенстваме нашите процеси за контрол и по този начин да консолидираме основите на отговорна индустрия, която дава приоритет на безопасността на здравето, както спрямо френската рамка, така и по отношение на международните стандарти.
98% от нашите производствени обекти по света вече имат поне един сертификат, гарантиращ качеството на нашите хранителни продукти: ISO 9001, ISO 22000 или дори стандартите IFS и BRC. Тези сертификати представляват гаранция за хигиена, спазване на санитарните процедури, необходими за преработката на храните и тяхното съхранение, както и добра хранителна стойност.
Тези стандарти за качество са необходими за нас и за нашите партньори производители, защото те отговарят на настоящото голямо предизвикателство на селскостопанския и хранително-вкусовия сектор: укрепване на доверието на потребителите и посрещане на новите им изисквания!