Неделна говежда супа
Супа от говеждо филе със зеленчуци.
Лесни
4 човек/души
60 мин
Съставки
за 4 човек/души
100 г Бейби морковчета Bonduelle
250 г Карфиол Bonduelle
1 целина
100 г пащърнак
200 г лук
1 кг говеждо филе
Сол
Пипер
250 г Карфиол Bonduelle
1 целина
100 г пащърнак
200 г лук
1 кг говеждо филе
Сол
Пипер
Съставки за 4човек/души
100 г Бейби морковчета Bonduelle
250 г Карфиол Bonduelle
1 целина
100 г пащърнак
200 г лук
1 кг говеждо филе
Сол
Пипер
250 г Карфиол Bonduelle
1 целина
100 г пащърнак
200 г лук
1 кг говеждо филе
Сол
Пипер
- Стъпка 1Измийте месото и го оставете да ври 10 минути, след това го измийте отново, сложете го в дълбок съд и го залейте с 3 литра вода.
- Стъпка 2Нарежете лука, измийте и другите зеленчуци и ги наржете на половинки. Добавете и тях към месото.
- Стъпка 3Оставете да се готви на тих огън, докато месото не омекне. Добавете сол и червен пипер на вкус, когато е готово.
- Стъпка 4Как да си приготвим доматен сос: Загрейте малко масло в тиган, добавете 2 с.л. брашно, изсипете 500 мл доматен сок и разбърквайте в продължение на 5 минути, като внимавате да не загори.
- Стъпка 5Когато е готово, добавете малко сол, щипка захар и чесън на прах.
Съвет за готвене, заглавие
Предложение за сервиране: Сервирайте супата с юфка. Подредете месо и зеленчуци в отделна чиния и сервирайте след супата, заедно с доматен сос.
Открийте също...