Салата „Мексикана“
Екзотична салата за всеки вкус.
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
Съставки за 4човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
- Стъпка 1Отворете консервата и отцедете излишната течност. Нарежете на парченца лютата чушка, печената червена чушка, аспержите и айсберга.
- Стъпка 2Смесете всичко в купа. Овкусете със сол и пипер по ваш избор. Добавете лютия сос и зехтина.
- Стъпка 3Разпределете в чинии и украсете с пикантния колбас и сирене.
Съвет за готвене, заглавие
Можете да добавите нарязано на дребни кубчета сварено яйце
Можете да сервирате като студена лятна салата или като гарнитура към свинско месо
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Гриловано сирене с Mексико микс GOLD
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Скариди с пикантна царевица
Открийте също...