Зеленчукова салата с картофи, грах и царевица
Салата от дребно нарязани зеленчуци, яйца, с добавени майонеза и горчица, известна и обичана от всички поляци.
Лесни
6 човек/души
60 мин
Съставки
за 6 човек/души
4 моркова
2 стръка магданоз
2 картофа
0,5 целина
5 кисели краставички
3 глави лук
4 сварени яйца
1 консерва грах или царевица
1 лъжица горчица
5 лъжици майонеза
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
2 стръка магданоз
2 картофа
0,5 целина
5 кисели краставички
3 глави лук
4 сварени яйца
1 консерва грах или царевица
1 лъжица горчица
5 лъжици майонеза
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
Съставки за 6човек/души
4 моркова
2 стръка магданоз
2 картофа
0,5 целина
5 кисели краставички
3 глави лук
4 сварени яйца
1 консерва грах или царевица
1 лъжица горчица
5 лъжици майонеза
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
2 стръка магданоз
2 картофа
0,5 целина
5 кисели краставички
3 глави лук
4 сварени яйца
1 консерва грах или царевица
1 лъжица горчица
5 лъжици майонеза
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
- Стъпка 1Сварете морковите, магданоза, целината и картофите, охладете ги, обелете ги и ги нарежете на малки кубчета.
- Стъпка 2Нарежете лука на малки кубчета и го бланширайте с вряла вода.
- Стъпка 3Сварете яйцата, охладете ги и ги нарежете на кубчета.
- Стъпка 4Изсипете всички продукти в купа, добавете предварително отцедения грах или царевица.
- Стъпка 5Объркайте всичко с майонезата, горчицата, добавете черния пипер и солта на вкус.
Съвет за готвене, заглавие
Сервира се с хлебни изделия, може да се консумира с колбаси или с херинга в олио.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Октопод със средиземноморски зеленчуци
Средиземноморската кухня вече е по-близо до вас с готовото ястие Bonduelle средиземноморски микс.
Открийте също...