Фузили с гъби и спанак
Много ароматно италианско ястие лесно за приготвяне
Лесни
2 човек/души
25 мин
Съставки
за 2 човек/души
2 буркана (560 г) рязани гъби Bonduelle
200 г фузили
40 г кашкавал
30 г пармезан
100 г бейби спанак
50 г бял лук
100 г заквасена сметана
10 г масло
30 мл бяло вино
малко зехтин
сол
бял пипер
200 г фузили
40 г кашкавал
30 г пармезан
100 г бейби спанак
50 г бял лук
100 г заквасена сметана
10 г масло
30 мл бяло вино
малко зехтин
сол
бял пипер
Съставки за 2човек/души
2 буркана (560 г) рязани гъби Bonduelle
200 г фузили
40 г кашкавал
30 г пармезан
100 г бейби спанак
50 г бял лук
100 г заквасена сметана
10 г масло
30 мл бяло вино
малко зехтин
сол
бял пипер
200 г фузили
40 г кашкавал
30 г пармезан
100 г бейби спанак
50 г бял лук
100 г заквасена сметана
10 г масло
30 мл бяло вино
малко зехтин
сол
бял пипер
- Стъпка 1Сварете вода със сол и когато достигне точка на кипене, добавете пастата. Оставете да ври 10 минути.
- Стъпка 2Загрейте на дребно нарязания лук в зехтин и масло, добавете гъбите, отцедени от течността и след 5 минути ги поръсете с бяло вино. Докато тигана е на котлона, добавете сладка заквасена сметана, сготвената паста, бейби спанака и сотирайте докато се смесят много добре.
- Стъпка 3След като сосът се смеси, изсипете цялата смес в термоустойчива купа и след това добавете пармезан и моцарела. Запечете на 200°С за 15 минути.
Съвет за готвене, заглавие
Съвети: Можете да използвате и замразен спанак на листа Bonduelle вместо свеж бейби спанак.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Скариди на тиган с гъби
Едно ефектно ястие
Пиле "Жулиен"
Класическа рецепта с перфектен вкус
Открийте също...