Пиле "Жулиен"
Класическа рецепта с перфектен вкус
Лесни
4 човек/души
30 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 буркана (560 г) мариновани цели гъби Bonduelle
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
Съставки за 4човек/души
2 буркана (560 г) мариновани цели гъби Bonduelle
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
- Стъпка 1Нарежете на средно едри парчета (жулиени) пилешкото филе и ги запържете леко в мазнина в дълбок тиган.
- Стъпка 2Добавете в тигана босилековото песто, след което добавете гъбите Bonduelle.
- Стъпка 3Добавете киселите краставички, нарязани на средно дебели лентички.
- Стъпка 4Накрая, добавете артишока и течната сметана, както и малко сол на вкус. Сервира се горещо.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Скариди на тиган с гъби
Едно ефектно ястие
Мексикански горгонзола кошници
Невероятен вкус, озаряващ вашия ден!
Боб с царевица, ориз, гъби и грах
Оригинална рецепта за разнообразяване на менюто Ви, подходяща за зимата. Можете да използвате консервираните продукти на Бондюел.
Открийте също...