Pinterest

Ципура със скариди и зеленчукова гарнитура

Пригответе бърза и вкусна вечеря с риба и морски дарове, подправена със зеленчукова салата.
Достъпни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Мексикански микс Vapeur Bonduelle

200 г ципура

100 г белени скариди

100 г чери домати

1 глава червен лук

супена лъжица маслиново масло

сок от половин лайм

няколко листа зелен кориандър

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Мексикански микс Vapeur Bonduelle

200 г ципура

100 г белени скариди

100 г чери домати

1 глава червен лук

супена лъжица маслиново масло

сок от половин лайм

няколко листа зелен кориандър

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    Бланширайте зеленчуците мексикански микс Бондюел за 5-10 минути.
  2. Стъпка 2
    В купа пригответе студената салата с чери домати, червен лук, кориандър, сол, черен пипер, олио и подправете на вкус с лайм.
  3. Стъпка 3
    В грил тиган ще приготвим филето от ципура заедно с почистените скариди. Ципурата и скаридите се овкусяват с малко сол и черен пипер и се приготвят до златисто.
  4. Стъпка 4
    В чиния сложете зеленчуковата салата заедно с рибата и скаридите. Насладете се!