Халуми със средиземноморски зеленчуци
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 опаковка средиземноморски зеленчуци Bonduelle
2 опаковки сирене халуми
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
Сол и черен пипер на вкус
2 опаковки сирене халуми
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
Сол и черен пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
1 опаковка средиземноморски зеленчуци Bonduelle
2 опаковки сирене халуми
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
Сол и черен пипер на вкус
2 опаковки сирене халуми
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън
Сол и черен пипер на вкус
- Стъпка 1Загрейте зехтина в широк тиган. Изсипете съдържанието на пакета, разбъркайте и покрийте с капак. Гответе 3-4 минути, махнете капака и гответе още около 5 минути. Свалете съда от котлона и оставете настрана.
- Стъпка 2Разрежете сиренето на 2 плочки, намажете с малко зехтин и запечете на сгорещен грил тиган от двете страни за 2-3 минути, докато резките се отбележат по сиренето.
- Стъпка 3Разпределете зеленчуците в чинии за сервиране и към всяка порция добавете плочка сирене.
Открийте също...