Тайландски скариди с ориз
Опитайте нашата пикантна рецепта за скариди със Зеленчуков микс по тайландски с ориз и ще се докоснете до азиатската кухня само за 20 минути. Вечерята за приятели ще бъде много по-лесна и бърза за приготвяне и ще имате повече време за тях.
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Зеленчуков микс по тайландски с ориз Bonduelle
200 г скариди
200 мл зеленчуков бульон
2 скилидки чесън
20 г джинджифил
къри паста
лимонов сок
кориандър
олио
сол
черен пипер
200 г скариди
200 мл зеленчуков бульон
2 скилидки чесън
20 г джинджифил
къри паста
лимонов сок
кориандър
олио
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Зеленчуков микс по тайландски с ориз Bonduelle
200 г скариди
200 мл зеленчуков бульон
2 скилидки чесън
20 г джинджифил
къри паста
лимонов сок
кориандър
олио
сол
черен пипер
200 г скариди
200 мл зеленчуков бульон
2 скилидки чесън
20 г джинджифил
къри паста
лимонов сок
кориандър
олио
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тиган добавете олио и запържете предварително нарязаните чесън и джинджифил. Добавете къри пастата, тайландския зеленчуков микс и бульона и оставете да се готви за 3 минути.
- Стъпка 2След като зеленчуковият микс започне да се сготвя, добавете скаридите и лимоновия сок и подправете със сол и черен пипер. Покрийте тигана с капак и оставете всичко на огъня за още 10 минути.
- Стъпка 3След като ястието е готово, сложете го в чинията, добавете пресен кориандър на вкус и ястието може да бъде сервирано. Добър апетит!
Открийте също...