Pinterest

Печена сьомга с броколи

Перфектният избор за следвеликденски обяд
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix

300 гр филе от сьомга

400 мл течна сметана

4 яйца

мащерка

сол
Съставки за 4човек/души
1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix

300 гр филе от сьомга

400 мл течна сметана

4 яйца

мащерка

сол
  1. Стъпка 1
    Филето от сьомга се нарязва на средни по големина кубчета.
  2. Стъпка 2
    Яйцата се разбиват с малко сол и течната сметана.
  3. Стъпка 3
    В тавичка за печене изсипвате 1 пакет Bonduelle Royal Mix и към него прибавяте парчетата сьомга и сместа от яйцата и сметаната.
  4. Стъпка 4
    Ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 30 минути. Преди да се сервира, се оставя леко да се охлади и се поръсва с мащерка.