Печена сьомга с броколи
Перфектният избор за следвеликденски обяд
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix
300 гр филе от сьомга
400 мл течна сметана
4 яйца
мащерка
сол
300 гр филе от сьомга
400 мл течна сметана
4 яйца
мащерка
сол
Съставки за 4човек/души
1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix
300 гр филе от сьомга
400 мл течна сметана
4 яйца
мащерка
сол
300 гр филе от сьомга
400 мл течна сметана
4 яйца
мащерка
сол
- Стъпка 1Филето от сьомга се нарязва на средни по големина кубчета.
- Стъпка 2Яйцата се разбиват с малко сол и течната сметана.
- Стъпка 3В тавичка за печене изсипвате 1 пакет Bonduelle Royal Mix и към него прибавяте парчетата сьомга и сместа от яйцата и сметаната.
- Стъпка 4Ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 30 минути. Преди да се сервира, се оставя леко да се охлади и се поръсва с мащерка.
Открийте също...