Азиатска оризова салата

Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 Мексико микс Bonduelle 

2 стебла целина

супена лъжица мед

лимонов сок

магданоз

маслиново масло

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 Мексико микс Bonduelle 

2 стебла целина

супена лъжица мед

лимонов сок

магданоз

маслиново масло

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В тиган с малко олио запържете мексиканския микс с ориза за 10 минути, подправете със сол и покрийте тигана с капак.
  2. Стъпка 2
    В малка купа, докато зеленчуците се сотират, пригответе дресинга. Смесете маслиновото масло, лимоновия сок, меда, сол и черен пипер.
  3. Стъпка 3
    След като зеленчуците с ориза се задушат, ги прехвърлете в купа, върху сместа добете празия лук и наситнения магданоз. Залейте сместа с дресинга и разбъркайте всичко и салатата е готова за сервиране.