Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 Мексико микс Bonduelle
2 стебла целина
супена лъжица мед
лимонов сок
магданоз
маслиново масло
сол
черен пипер
2 стебла целина
супена лъжица мед
лимонов сок
магданоз
маслиново масло
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 Мексико микс Bonduelle
2 стебла целина
супена лъжица мед
лимонов сок
магданоз
маслиново масло
сол
черен пипер
2 стебла целина
супена лъжица мед
лимонов сок
магданоз
маслиново масло
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тиган с малко олио запържете мексиканския микс с ориза за 10 минути, подправете със сол и покрийте тигана с капак.
- Стъпка 2В малка купа, докато зеленчуците се сотират, пригответе дресинга. Смесете маслиновото масло, лимоновия сок, меда, сол и черен пипер.
- Стъпка 3След като зеленчуците с ориза се задушат, ги прехвърлете в купа, върху сместа добете празия лук и наситнения магданоз. Залейте сместа с дресинга и разбъркайте всичко и салатата е готова за сервиране.
Открийте също...