Мексиканска тортиля със сос от кисело мляко
15 минути и снакът е готов!
Съвет: В зависимост от предпочитанието, може да се сервира топло или студено.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 консерва (430 г) Bonduelle MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили
150 г кисело мляко
30 сирене чедър
3-4 тортили
8 чери домата
1 салата
1 връзка магданоз
риган
сол
150 г кисело мляко
30 сирене чедър
3-4 тортили
8 чери домата
1 салата
1 връзка магданоз
риган
сол
Съставки за 2човек/души
1 консерва (430 г) Bonduelle MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили
150 г кисело мляко
30 сирене чедър
3-4 тортили
8 чери домата
1 салата
1 връзка магданоз
риган
сол
150 г кисело мляко
30 сирене чедър
3-4 тортили
8 чери домата
1 салата
1 връзка магданоз
риган
сол
- Стъпка 1Нарежете доматите на две, нарежете магданоза на ситно, настържете чедър сиренето и в малка купа сложете киселото мляко, като поръсите с риган и сол.
- Стъпка 2Върху всяка тортиля сложете малко от салатата и добавете Bonduelle MEXICANA, чери домати, чедър и вече овкусеното кисело мляко.
Съвет за готвене, заглавие
Съвет: В зависимост от предпочитанието, може да се сервира топло или студено.
Открийте също...












