Pinterest

Пушени наденички с бял боб

Идеално решение за питателен брънч
Съставки
за 4 човек/души
3 консерви зрял фасул Bonduelle

3 пушени наденици

3 люти чушки

1 домат

1 морков

1 глава лук

50 мл олио

2 ч.л. сол

4 ч.л. червен пипер

4 ч.л. чубрица

1 с.л. брашно
Съставки за 4човек/души
3 консерви зрял фасул Bonduelle

3 пушени наденици

3 люти чушки

1 домат

1 морков

1 глава лук

50 мл олио

2 ч.л. сол

4 ч.л. червен пипер

4 ч.л. чубрица

1 с.л. брашно
  1. Стъпка 1
    Нарежете домата на кубчета. Запържете лука в олиото и добавете моркова, нарязан на малки кубчета, след което сложете и домата.
  2. Стъпка 2
    Отцедете консервите Bonduelle зрял фасул и ги добавете към останалите зеленчуци и добавете сол. В една водна чаша сипете вода, в която сложете брашното и след като го разбъркате добре, добавете и него.
  3. Стъпка 3
    Изсипете всичко в керамична тавичка, като добавите прорязаните наденички и по желание, люти чушки. Изпечете на фурна и сервирайте.