Паста със спанак и бурата
Достъпни
4 човек/души
5 мин
12 мин
Съставки
за 4 човек/души
750 г замразен спанак Bonduelle
1 сирене бурата
500 г паста
80 г ядки
1 скилидка чесън
сол, черен пипер
1 сирене бурата
500 г паста
80 г ядки
1 скилидка чесън
сол, черен пипер
Съставки за 4човек/души
750 г замразен спанак Bonduelle
1 сирене бурата
500 г паста
80 г ядки
1 скилидка чесън
сол, черен пипер
1 сирене бурата
500 г паста
80 г ядки
1 скилидка чесън
сол, черен пипер
- Стъпка 1Сварете пастата според указанията на опаковката.
- Стъпка 2В тиган загрейте малко олио и добавете замразения спанак директно от пакета, заедно с нарязаната скилидка чесън.
- Стъпка 3Подправете със сол и черен пипер.
- Стъпка 4По желание добавете малко готварска сметана и една лъжица от водата, в която се е варила пастата.
- Стъпка 5Сервирайте пастата със спанака и поставете буратата отгоре. Украсете с нарязани ядки.
- Стъпка 6За по-добра презентация, използвайте паста с по-големи форми, за да се открояват целите листа спанак.
Открийте също...