Салата с червен боб и пикантен дресинг
Достъпни
4 човек/души
30 мин
5 мин
Съставки
за 4 човек/души
За винегрета:
3 с.л. зехтин
1 чушка чипотле
сол и кора от 1 лайм
1 с.л. агаве сироп
¼ ч.л. пушен пипер
Съставки за салатата:
2 консерви червен боб Bonduelle
2 печени чушки нарязани на ленти
½ глава тънко нарязан червен лук
1 краставица нарязана на колелца
½ връзка пресен кориандър
сол на вкус
3 с.л. зехтин
1 чушка чипотле
сол и кора от 1 лайм
1 с.л. агаве сироп
¼ ч.л. пушен пипер
Съставки за салатата:
2 консерви червен боб Bonduelle
2 печени чушки нарязани на ленти
½ глава тънко нарязан червен лук
1 краставица нарязана на колелца
½ връзка пресен кориандър
сол на вкус
Съставки за 4човек/души
За винегрета:
3 с.л. зехтин
1 чушка чипотле
сол и кора от 1 лайм
1 с.л. агаве сироп
¼ ч.л. пушен пипер
Съставки за салатата:
2 консерви червен боб Bonduelle
2 печени чушки нарязани на ленти
½ глава тънко нарязан червен лук
1 краставица нарязана на колелца
½ връзка пресен кориандър
сол на вкус
3 с.л. зехтин
1 чушка чипотле
сол и кора от 1 лайм
1 с.л. агаве сироп
¼ ч.л. пушен пипер
Съставки за салатата:
2 консерви червен боб Bonduelle
2 печени чушки нарязани на ленти
½ глава тънко нарязан червен лук
1 краставица нарязана на колелца
½ връзка пресен кориандър
сол на вкус
- Стъпка 1В кухненски чопър сложете продуктите за винегрета и смелете, докато чушката се раздроби и продуктите се смесят.
- Стъпка 2В купа сложете отцедения боб, чушките и лука. Залейте с винегрета, разбъркайте и оставете за 30 минути в хладилник.
- Стъпка 3Преди сервиране добавете краставицата и листата кориандър, посолете и смесете.
Открийте също...