Салата с пиле, царевица и червен боб

Вкусна лятна салата
Лесни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 консерва (340 г) Texas Mix Gold Bonduelle

300 г пиле

100 г бейби спанак

1 авокадо

1 малък червен лук

сок от 1/2 лимон

зехтин

риган

сол

пипер
Съставки за 2човек/души
1 консерва (340 г) Texas Mix Gold Bonduelle

300 г пиле

100 г бейби спанак

1 авокадо

1 малък червен лук

сок от 1/2 лимон

зехтин

риган

сол

пипер
  1. Стъпка 1
    Сгответе пилето на грил или в тиган за около 15-20 минути. Може да го овкусите, още докато го готвите.
  2. Стъпка 2
    В голяма купа смесете спанака, Texas Mix Gold Bonduelle, червения лук и авокадото, което предварително сте нарязали на по-малки парчета
  3. Стъпка 3
    Добавете сготвеното пиле. Поръсете със зехтина и лимоновия сок. Разбъркайте леко и сервирайте.