Супа с боб, пушен свински джолан и моркови
Вкусна традиционна супа
Достъпни
6 човек/души
120 мин
Съставки
за 6 човек/души
600 г зрял фасул Bonduelle
500 г млади моркови
700 г пушен свински джолан
2 л зеленчуков бульон
3 чаши доматен сок
5 с.л. доматена паста
3 лука
2 пащърнака
4 стръка зелен лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
3 с.л. слънчогледово олио
2 стръка розмарин
1 ч.л. суха мащерка
сол
пипер
500 г млади моркови
700 г пушен свински джолан
2 л зеленчуков бульон
3 чаши доматен сок
5 с.л. доматена паста
3 лука
2 пащърнака
4 стръка зелен лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
3 с.л. слънчогледово олио
2 стръка розмарин
1 ч.л. суха мащерка
сол
пипер
Съставки за 6човек/души
600 г зрял фасул Bonduelle
500 г млади моркови
700 г пушен свински джолан
2 л зеленчуков бульон
3 чаши доматен сок
5 с.л. доматена паста
3 лука
2 пащърнака
4 стръка зелен лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
3 с.л. слънчогледово олио
2 стръка розмарин
1 ч.л. суха мащерка
сол
пипер
500 г млади моркови
700 г пушен свински джолан
2 л зеленчуков бульон
3 чаши доматен сок
5 с.л. доматена паста
3 лука
2 пащърнака
4 стръка зелен лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
3 с.л. слънчогледово олио
2 стръка розмарин
1 ч.л. суха мащерка
сол
пипер
- Стъпка 1Сварете пушения свински джолан в съд, в който можете да добавите морков и пащърнак по избор. Оставете да се вари докато месото са разпадне от кокала.
- Стъпка 2Нарежете на ситно лука, пащърнака на кубчета и ги сложете да се варят в съд с малко олио. Добавете зеленчуковия бульон. След като джолана се е сварил, добавете и него в съда и оставете да се свари добре.
- Стъпка 3След като всичко се свари, добавете едновременно морковите и боба. Нека вкусовете се смесят за 20 минути и добавете след това доматената паста, доматения сок и овкусете със суха мащерк, розмарин, магданоз, свеж копър, сол и пипер на вкус.
Открийте също...