Сьомга с ориз и зеленчуци
Мислите ли за бързо, вкусно и питателно ястие? Предлагаме ви да опитате нашата рецепта със сьомга и микс от зеленчуци с ориз. Тази рецепта ще ви даде енергия за целия ден.
Достъпни
2 човек/души
20 мин
 Съставки
за 2 човек/души
400 г Зеленчуков микс по европейски с ориз Bonduelle
200 г филе от сьомга
100 мл течна сметана
50 г краве масло
копър
лимонов сок
зехтин
сол
черен пипер
200 г филе от сьомга
100 мл течна сметана
50 г краве масло
копър
лимонов сок
зехтин
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Зеленчуков микс по европейски с ориз Bonduelle
200 г филе от сьомга
100 мл течна сметана
50 г краве масло
копър
лимонов сок
зехтин
сол
черен пипер
200 г филе от сьомга
100 мл течна сметана
50 г краве масло
копър
лимонов сок
зехтин
сол
черен пипер
- Стъпка 1Покрийте дъното на тава с хартия за печене, сложете сьомгата, която подправяме със зехтин и сол. Сложете във фурната за 20 минути на 180 градуса.
- Стъпка 2Междувременно в тиган със сгорещено олио сложете микса от зеленчуци и ориз, подправете със сол и черен пипер и го оставете да се готви около 7 минути.
- Стъпка 3В дълбок тиган разтопете маслото, добавете лимоновия сок, течната сметана и предварително нарязания копър. Разбъркайте до хомогенна смес и сосът за сьомгата е готов.
- Стъпка 4Извадете сьомгата от фурната, поставете я в чинията до зеленчуковия микс и изсипете соса върху нея. Добър апетит!
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45  m и +
- Агнешки котлет с провансалски зеленчуци- Приготвяте ли специална вечеря? Провансалският зеленчуков микс е подходящ като гарнитура за вкусен и сочен агнешки котлет. 
- Салата от елда, тиква и сирене- Изберете тази рецепта за един богат на хранителни вещества обяд. 
- Ризото с елда, тиква и гъби- Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle. 
Открийте също...


















