Wraps с червен боб, царевица и авокадо
Достъпни
4 човек/души
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва червен боб от консерва Bonduelle
1 малка консерва царевица Bonduelle
2 домата
1 авокадо
1 малка глава червен лук
листа зелена салата
150 г настърган кашкавал
4 царевични тортили
100 г крем сирене за мазане
2 с. л. зехтин
1 ч. л. пушен пипер
1 с. л. лимонов сок
листа пресен кориандър
сол и черен пипер на вкус
1 малка консерва царевица Bonduelle
2 домата
1 авокадо
1 малка глава червен лук
листа зелена салата
150 г настърган кашкавал
4 царевични тортили
100 г крем сирене за мазане
2 с. л. зехтин
1 ч. л. пушен пипер
1 с. л. лимонов сок
листа пресен кориандър
сол и черен пипер на вкус
Съставки за 4човек/души
1 консерва червен боб от консерва Bonduelle
1 малка консерва царевица Bonduelle
2 домата
1 авокадо
1 малка глава червен лук
листа зелена салата
150 г настърган кашкавал
4 царевични тортили
100 г крем сирене за мазане
2 с. л. зехтин
1 ч. л. пушен пипер
1 с. л. лимонов сок
листа пресен кориандър
сол и черен пипер на вкус
1 малка консерва царевица Bonduelle
2 домата
1 авокадо
1 малка глава червен лук
листа зелена салата
150 г настърган кашкавал
4 царевични тортили
100 г крем сирене за мазане
2 с. л. зехтин
1 ч. л. пушен пипер
1 с. л. лимонов сок
листа пресен кориандър
сол и черен пипер на вкус
- Стъпка 1Загрейте зехтина в тиган и задушете за 2 минути ситно нарязания лук с пушения пипер.
- Стъпка 2Добавете боба и царевицата, овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок, разбъркайте и свалете от огъня.
- Стъпка 3Нарежете авокадото на кубчета или тънки резени и го полейте с няколко капки лимонов сок, за да запази цвета си.
- Стъпка 4Загрейте тортилите за кратко в сух тиган, за да се затоплят и омекнат.
- Стъпка 5Намажете всяка тортила с крем сирене. Сложете 1-2 листа зелена салата, разпределете плънката с боб и царевица, добавете нарязани на кубчета домати и авокадо, поръсете с кашкавал и листа кориандър.
- Стъпка 6Завийте стегнато и сервирайте.
Открийте също...