Стерилизиран продукт без консерванти. Задушете в масло и добавете подправки по ваш вкус. Подходящ за сервиране с говеждо месо.

Зеленият фасул на Bonduelle е внимателно подбран от най-младите шушулки, за да бъде много нежен и да запази вкуса и аромата си непокътнати. Това е храна, която се комбинира добре с всички видове месо и е вкусна както варена, така и сотирана, независимо дали я хапваме студена или топла.

нето тегло: 400 g сухо тегло: 200 g

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Свински бут на тиган с Vapeur дует микс

    Свински бут на тиган с Vapeur дует микс

    Бърза, лесна и уникално вкусна вечеря за двама

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
  • Яйца по мексикански

    Яйца по мексикански

    Перфектният обяд с яйца, зеленчуци и къри

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
  • Зелен фасул на яхния

    Зелен фасул на яхния

    Използвайте зеления фасул на Бондюел през сезоните, когато няма пресен фасул. Типично българска яхния, готвена във всеки български дом.

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА