Стерилизиран продукт без консерванти. Задушете в масло и добавете подправки по ваш вкус. Подходящ за сервиране с говеждо месо.
Зеленият фасул на Bonduelle е внимателно подбран от най-младите шушулки, за да бъде много нежен и да запази вкуса и аромата си непокътнати. Това е храна, която се комбинира добре с всички видове месо и е вкусна както варена, така и сотирана, независимо дали я хапваме студена или топла.
нето тегло: 400 g сухо тегло: 200 g
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Пиле със зелен фасул и горчица
Вкусна рецепта за пиле със зелен фасул и горчица.
Пролетни зеленчуци с яйца на тиган
Перфектният пролетен обяд за двама
Свински бут на тиган с Vapeur дует микс
Бърза, лесна и уникално вкусна вечеря за двама
Вижте още рецепти