Стерилизиран продукт без консерванти. Задушете в масло и добавете подправки по ваш вкус. Подходящ за сервиране с говеждо месо.
Зеленият фасул на Bonduelle е внимателно подбран от най-младите шушулки, за да бъде много нежен и да запази вкуса и аромата си непокътнати. Това е храна, която се комбинира добре с всички видове месо и е вкусна както варена, така и сотирана, независимо дали я хапваме студена или топла.
нето тегло: 400 g сухо тегло: 200 g
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Зелен фасул с копър
Топъл зелен фасул с чесън и много копър! Лесен за приготвяне и за наслаждаване. Може да бъде консумиран както като предястие, така и като основно ястие.
Свински бут на тиган с Vapeur дует микс
Бърза, лесна и уникално вкусна вечеря за двама
Зелен боб с яйца
Това е много лесно за приготвяне лятно ястие, което всички грузинци обичат. Рецептата се променя от всеки готвач, като някои добавят картофи или говеждо.
Вижте още рецепти