Свинско с мексикански сос
Направете времето, което прекарвате със семейството си, незабравимо вкусно!
Лесни
4 човек/души
45 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 консерви (860г) MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили Bonduelle
4 парчета обезкостени свински пържоли
1 ананас
2-3 глави лук
1 с.л. кокосово масло
100 мл бяло вино
1 чаша ориз
2 чаши вода
1 с.л. куркума
Сол
Пипер
4 парчета обезкостени свински пържоли
1 ананас
2-3 глави лук
1 с.л. кокосово масло
100 мл бяло вино
1 чаша ориз
2 чаши вода
1 с.л. куркума
Сол
Пипер
Съставки за 4човек/души
2 консерви (860г) MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили Bonduelle
4 парчета обезкостени свински пържоли
1 ананас
2-3 глави лук
1 с.л. кокосово масло
100 мл бяло вино
1 чаша ориз
2 чаши вода
1 с.л. куркума
Сол
Пипер
4 парчета обезкостени свински пържоли
1 ананас
2-3 глави лук
1 с.л. кокосово масло
100 мл бяло вино
1 чаша ориз
2 чаши вода
1 с.л. куркума
Сол
Пипер
- Стъпка 1Сварете ориза в съд с вода и добавете с.л. куркума.
- Стъпка 2Наржете ананаса на слайсове, отстранете кората и сърцевината на резените, сложете ги на грил докато покафенеят.
- Стъпка 3Махнете ананаса от грила и намажете обилно с кокосово масло. Сложете свинските резени на грила и ги печете докато побелеят, не повече.
- Стъпка 4Отделно, измийте и нарежете лука на кръгчета и ги сложете на грила. След като се карамелизират, изсипете чаша бяло вино докато заврят.Добавете месото върху лука.
- Стъпка 5Оставете ги да поврят за още 23 минути, подправете със сол и пипер. Сервирайте с Мексикана, червен фасул в пикантен доматен сос.
Открийте също...