Сладки царевични зърна Bonduelle са идеален другар за всяко ястие.
Замразените сладки царевични зърна Bonduelle лесно намират приложение в най-различни ястия - от салати до топли и студени гарнитури, пълнежи, супи, паста, дресинги и суфлета, които обогатяват с финия си вкус и сладост. Без да се размразява предварително, царевицата се сварява за 3 минути в подсолена вода, подправя се на вкус и се приготвя по желание. Продуктът се замразява бързо, не съдържа консерванти и не се замразява отново след размразяване. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Универсална гарнитура с царевица и пармезан
Вкусно ястие!
Пиле с боб и царевица в мексикански сос
Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.
Салата „Мексикана“
Екзотична салата за всеки вкус.