Свински бут на тиган с Vapeur дует микс
Бърза, лесна и уникално вкусна вечеря за двама
Лесни
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Bonduelle Дует микс Vapeur
600 гр свински бут
2 скилидки чесън
100 мл соев сос
100 мл зехтин
2 стръка зелен лук
1 глава червен лук
черен пипер
сол
600 гр свински бут
2 скилидки чесън
100 мл соев сос
100 мл зехтин
2 стръка зелен лук
1 глава червен лук
черен пипер
сол
Съставки за 2човек/души
400 г Bonduelle Дует микс Vapeur
600 гр свински бут
2 скилидки чесън
100 мл соев сос
100 мл зехтин
2 стръка зелен лук
1 глава червен лук
черен пипер
сол
600 гр свински бут
2 скилидки чесън
100 мл соев сос
100 мл зехтин
2 стръка зелен лук
1 глава червен лук
черен пипер
сол
- Стъпка 1Свинското месо се нарязва на жулиени и в дълбок тиган се запържва леко в предварително загретия зехтин. Добавя се нарязаният на ситно червен лук. заедно със ситно накълцания чесън. Похлупва се с капак и се готви на среден огън до омекване на месото, което отнема около 20 минути.
- Стъпка 2Добавят се соевият сос, 1 пакет Bonduelle Дует микс Vapeur и подправките - сол и черен пипер.
- Стъпка 3Накрая се добавя зеленият лук и леко се разбърква.
- Стъпка 4Ястието се сервира горещо, поръсено с допълнително ситно нарязан пресен лук по желание.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.
Яйца по мексикански
Перфектният обяд с яйца, зеленчуци и къри
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Открийте също...