Наан със сирене и червен боб
Достъпни
4 човек/души
10 мин
7 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 тесто за пица
250 г червен боб Bonduelle
2 супени лъжици готварска сметана
50 г настърган ементал
зехтин
сол и черен пипер на вкус
250 г червен боб Bonduelle
2 супени лъжици готварска сметана
50 г настърган ементал
зехтин
сол и черен пипер на вкус
Съставки за 4човек/души
1 тесто за пица
250 г червен боб Bonduelle
2 супени лъжици готварска сметана
50 г настърган ементал
зехтин
сол и черен пипер на вкус
250 г червен боб Bonduelle
2 супени лъжици готварска сметана
50 г настърган ементал
зехтин
сол и черен пипер на вкус
- Стъпка 1Разточете тестото за пица и го нарежете на 4 части;
- Стъпка 2В блендер сложете предварително отцедения червен боб, сметаната, сол и черен пипер на вкус;
- Стъпка 3Пасирайте до получаване на гладка смес;
- Стъпка 4В средата на всяка част от тестото поставете по малка купчинка от сместа;
- Стъпка 5Поръсете отгоре с настърган ементал. Затворете всяко парче тесто, като прегънете краищата към средата и добре ги притиснете. Намажете с малко зехтин. Печете в предварително загрята фурна на 200°C за около 12 минути. Съвет:Добавете подправки по избор – пушен червен пипер, кориандър или лют пипер за повече вкус. Сервирайте със свежа салата.
Открийте също...