Крем супа от цвекло
Перфектната супа, когато нямаш много време
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
3 консерви (1200 г) червено цвекло на кубчета Bonduelle
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 ч.л. сол
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 ч.л. сол
Съставки за 4човек/души
3 консерви (1200 г) червено цвекло на кубчета Bonduelle
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 ч.л. сол
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 ч.л. сол
- Стъпка 1Изсипете консервите червено цвекло на кубчета Bonduelle в средно голяма тенджерка и поръсете със сол.
- Стъпка 2Добавете прясното мляко и оставете да поври, докато се сгъсти, след което добавете маслото.
- Стъпка 3Пасирайте.
- Стъпка 4Сервирайте в чинии за супа, като към всяка порция добавете течна сметана, орехи и босилек.