Лятна салата с пиле и череши
Нестандартна комбинация със страхотен вкус
Лесни
4 човек/души
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (340 г) царевица Gold Bonduelle
400 г пилешко месо от бут
50 г сирене фета
200 г череши
1 връзка зелена салата
1 бучка масло
2 с.л. мед
2 с.л. лимонов сок
4 с.л. зехтин
400 г пилешко месо от бут
50 г сирене фета
200 г череши
1 връзка зелена салата
1 бучка масло
2 с.л. мед
2 с.л. лимонов сок
4 с.л. зехтин
Съставки за 4човек/души
1 консерва (340 г) царевица Gold Bonduelle
400 г пилешко месо от бут
50 г сирене фета
200 г череши
1 връзка зелена салата
1 бучка масло
2 с.л. мед
2 с.л. лимонов сок
4 с.л. зехтин
400 г пилешко месо от бут
50 г сирене фета
200 г череши
1 връзка зелена салата
1 бучка масло
2 с.л. мед
2 с.л. лимонов сок
4 с.л. зехтин
- Стъпка 1Нарежете месото на малки парчета, след което сложете маслото в оребрен тиган и добавете месото към него.
- Стъпка 2Нарежете салатата на едро и изчистете черешите от костилките, след което ги нарежете на две.
- Стъпка 3В блендер сложете меда, сиренето фета, зехтина и сока от лимон, и разбъркайте добре.
- Стъпка 4В голяма купа сипете салатата, добавете местото и черешите и залейте с дресинга от блендера. Накрая, добавете царевицата Bonduelle.
Открийте също...