Ливанска салата с нахут
Достъпни
4 човек/души
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 консерви нахут Bonduelle
2 средни домата
1 връзка магданоз
5 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
сол, кимион
2 средни домата
1 връзка магданоз
5 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
сол, кимион
Съставки за 4човек/души
2 консерви нахут Bonduelle
2 средни домата
1 връзка магданоз
5 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
сол, кимион
2 средни домата
1 връзка магданоз
5 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
сол, кимион
- Стъпка 1Отворете и отцедете двете консерви с нахут Bonduelle.
- Стъпка 2Измийте и нарежете доматите на кубчета.
- Стъпка 3Измийте и наситнете магданоза.
- Стъпка 4Смесете всичко заедно и овкусете със зехтин, лимонов сок, след това със сол и малко кимион на прах.
- Стъпка 5Охладете в хладилник поне 15 минути преди сервиране.
- Стъпка 6Можете също да добавите малко булгур за завършен вкус.
Открийте също...