Pinterest

Ливанска салата с нахут

Достъпни
4 човек/души
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 консерви нахут Bonduelle

2 средни домата

1 връзка магданоз

5 супени лъжици зехтин

2 супени лъжици лимонов сок

сол, кимион
Съставки за 4човек/души
2 консерви нахут Bonduelle

2 средни домата

1 връзка магданоз

5 супени лъжици зехтин

2 супени лъжици лимонов сок

сол, кимион

Рецепти с

НахутНахут
  1. Стъпка 1
    Отворете и отцедете двете консерви с нахут Bonduelle.
  2. Стъпка 2
    Измийте и нарежете доматите на кубчета.
  3. Стъпка 3
    Измийте и наситнете магданоза.
  4. Стъпка 4
    Смесете всичко заедно и овкусете със зехтин, лимонов сок, след това със сол и малко кимион на прах.
  5. Стъпка 5
    Охладете в хладилник поне 15 минути преди сервиране.
  6. Стъпка 6
    Можете също да добавите малко булгур за завършен вкус.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +