Pinterest

Пролетни рулца със зелен и жълт фасул

Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет (400 г) Дует Микс Vapeur Bonduelle

замразени оризови листа

1 червена чушка

2 моркова

2 пресни лука

5 сушени домата

300 мл олио

10 с.л. соев сос

5 с.л. сладък чили сос

4 с.л. мед

2 с.л. сусамово олио

1 ч.л. пеперончино

1 купа с вода

1 връзка магданоз

подправки

сол, пипер
Съставки за 2човек/души
1 пакет (400 г) Дует Микс Vapeur Bonduelle

замразени оризови листа

1 червена чушка

2 моркова

2 пресни лука

5 сушени домата

300 мл олио

10 с.л. соев сос

5 с.л. сладък чили сос

4 с.л. мед

2 с.л. сусамово олио

1 ч.л. пеперончино

1 купа с вода

1 връзка магданоз

подправки

сол, пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете чушката, морковите и сушените домати по дължина, на жулиени, след това нарежете на ситно зеления лук и магданоза. Задушете моркова, черен пипер и бобената смес в тигана с малко олио, добавете зелен лук, магданоз, сушени домати и чаена лъжичка пеперончино. Подправете със сол и черен пипер.
  2. Стъпка 2
    За соса смесете в купа тъмния соев сос със сладкия чили сос, мед, пеперончино, наситнен магданоз, сусамово олио и малко вода.
  3. Стъпка 3
    Оставете оризовите листа да се размразят в хладилника. Вземете оризов лист и върху него сложете плънката, направена от охладени зеленчуци, след което сложете малко вода на ръба на листа. Сгънете краищата на листа навътре и го навийте. В сгорещено олио запържете пакетите едновременно, колкото се побират. Оставете ги да покафенеят от двете страни и ги извадете върху кухненска хартия.