Пиле с пюре от зелени зеленчуци
Заменете класическото картофено пюре с хранителните вещества на зелените зеленчуци и обядът в семейството ще бъде вкусна изненада за всички ваши близки.
Достъпни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Супа от зелени зеленчуци Bonduelle
500 г пилешки гърди
50 г масло
сладък червен пипер
сол
черен пипер
500 г пилешки гърди
50 г масло
сладък червен пипер
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Супа от зелени зеленчуци Bonduelle
500 г пилешки гърди
50 г масло
сладък червен пипер
сол
черен пипер
500 г пилешки гърди
50 г масло
сладък червен пипер
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тенджера с предварително завряла вода се изсипва зеленчуковата смес от Бондюел и се оставя да ври на тих огън около 10 минути.
- Стъпка 2Пилешките гърди се овкусяват със сол, черен пипер и сладък червен пипер и се приготвят в тиган за около 15 минути, докато покафенеят.
- Стъпка 3През това време отцедете водата от тенджерата с приготвените на пара зеленчуци, добавете маслото и пасирайте всичко с вертикален блендер. Вземете пилешкото от тигана, порционирайте го и го сложете в чинии при пюрето.
Открийте също...













