Пилешки хапки с хавайски вкус
Страхотна комбинация от пилешко и ананас
Лесни
4 човек/души
25 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 опаковки (800 г) Hawai Mix Bonduelle
800 г пилешко месо
250 г консервиран ананас
80 мл олио
1 ч.л. канела
1 ч.л. сол
800 г пилешко месо
250 г консервиран ананас
80 мл олио
1 ч.л. канела
1 ч.л. сол
Съставки за 4човек/души
2 опаковки (800 г) Hawai Mix Bonduelle
800 г пилешко месо
250 г консервиран ананас
80 мл олио
1 ч.л. канела
1 ч.л. сол
800 г пилешко месо
250 г консервиран ананас
80 мл олио
1 ч.л. канела
1 ч.л. сол
- Стъпка 1Изсипете олиото в дълбок тиган. Добавете месото, нарязано на малки парчета. Запържете, докато месото побелее и добавете ананаса.
- Стъпка 2Сложете сол и канела и разбъркайте добре. Добавете двете опаковки Bonduelle Hawai Mix и отново разбъркайте.
- Стъпка 3Оставете за около 10-ина минути да се задуши и след това сервирайте.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Открийте също...
















