Пилешко бонфиле с провансалски зеленчуци
Пилешко бонфиле с провансалски зеленчуци
Достъпни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 опаковка провансалски зеленчуци Bonduelle
500 г пилешко бонфиле
сок и кора от 1 лимон
4 с.л. зехтин
2 ч.л. сушен риган
сол и черен пипер на вкус
500 г пилешко бонфиле
сок и кора от 1 лимон
4 с.л. зехтин
2 ч.л. сушен риган
сол и черен пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
1 опаковка провансалски зеленчуци Bonduelle
500 г пилешко бонфиле
сок и кора от 1 лимон
4 с.л. зехтин
2 ч.л. сушен риган
сол и черен пипер на вкус
500 г пилешко бонфиле
сок и кора от 1 лимон
4 с.л. зехтин
2 ч.л. сушен риган
сол и черен пипер на вкус
- Стъпка 1Сложете месото в купа, полейте със зехтина, посолете и подправете с черен пипер. разбъркайте добре и изпържете на части с сгорещен тиган. Готовото месо извадете и залейте с маринатата. Оставете така за около 10 минути, докато приготвите зеленчуците.
- Стъпка 2Загрейте зехтина в широк тиган и изсипете съдържанието на пакета. Разбъркайте, покрийте с капак и гответе 3-4 минути. Махнете капака и гответе още около 5 минути, а след това свалете съда от котлона.
- Стъпка 3Разпределете зеленчуците в чинии за сервиране и към всяка порция добавете няколко парчета пилешко филе.
Открийте също...