Зеленчуково желе
Вкусно желе, пълно със зеленчуци, което ще разнообрази вечерята ви
Лесни
2 човек/души
180 мин
Съставки
за 2 човек/души
200 г зелен грах Bonduelle
150 г супер сладка царевица Bonduelle
200 г бейби моркови
30 г желатин
1 червена чушка
1 пащърнак
1 глава лук
1 глава чесън
1 връзка магданоз
150 г супер сладка царевица Bonduelle
200 г бейби моркови
30 г желатин
1 червена чушка
1 пащърнак
1 глава лук
1 глава чесън
1 връзка магданоз
Съставки за 2човек/души
200 г зелен грах Bonduelle
150 г супер сладка царевица Bonduelle
200 г бейби моркови
30 г желатин
1 червена чушка
1 пащърнак
1 глава лук
1 глава чесън
1 връзка магданоз
150 г супер сладка царевица Bonduelle
200 г бейби моркови
30 г желатин
1 червена чушка
1 пащърнак
1 глава лук
1 глава чесън
1 връзка магданоз
- Стъпка 1Нарежете пащърнака, чушката, лука и морковите на кубчета и ги варете в 3 л гореща вода. За допълнителен вкус добавете сол, пипер и смачкан чесън.
- Стъпка 2След като се сварят зеленчуците, отцедете супата и добавете към течността желатин, разтворен в малко топла вода от супата. Сложете прецедената супа на котлона и оставете да заври, след това добавете магданоза и пробвайте дали не се нуждае от още чесън.
- Стъпка 3Вземете 2 купички, в които ще сервирате зеленчуковото желе и ги декорирайте с малко грах, царевица, нарязани моркови, чушка, пащърнак и магданоз. Сипете супата и после я оставете в хладилника за около 3-4 часа.
Открийте също...