Приготвен на пара, за да се запазят качествата, вкуса и текстурата му.
Нахутът е източник на витамини, минерали, фибри и протеини. Идеален е за супи, салати и хумус. Чрез технологията Vapeur, използвана ексклузивно от Bonduelle, нахутът се задушава и се приготвя във вакуум още преди да бъде консервиран. Така не само запазва вкуса и хранителните си свойства, но и може да се консумира директно от консервата.
нето тегло: 160 g сухо тегло: 130 g
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Яхния с патладжан, гъби и нахут
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Средиземноморска салата с нахут
Пригответе се за спорт със свежа рецепта, богата на протеини и фибри. В комбинация със сезонни зеленчуци, нахутът е звездата на тази салата, като е перфектен заместител на месото и ползите, заради които носи.
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Лодки от сладки картофи с нахут
Вкусно и хранително! Рецепта, подходяща за семеен обяд.


.webp)




