Приготвен на пара, за да се запазят качествата, вкуса и текстурата му.

Нахутът е източник на витамини, минерали, фибри и протеини. Идеален е за супи, салати и хумус. Чрез технологията Vapeur, използвана ексклузивно от Bonduelle, нахутът се задушава и се приготвя във вакуум още преди да бъде консервиран. Така не само запазва вкуса и хранителните си свойства, но и може да се консумира директно от консервата.

нето тегло: 160 g сухо тегло: 130 g

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Яхния с патладжан, гъби и нахут

    Яхния с патладжан, гъби и нахут

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
  • Средиземноморска салата с нахут

    Средиземноморска салата с нахут

    Пригответе се за спорт със свежа рецепта, богата на протеини и фибри. В комбинация със сезонни зеленчуци, нахутът е звездата на тази салата, като е перфектен заместител на месото и ползите, заради които носи.

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
  • Лодки от сладки картофи с нахут

    Лодки от сладки картофи с нахут

    Вкусно и хранително! Рецепта, подходяща за семеен обяд.

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА