Говеждо на тиган с червен фасул
Високо протеиново и много ароматно ястие
Достъпни
2 човек/души
45 мин
Съставки
за 2 човек/души
2 консерви (800 г) червен фасул Bonduelle
400 г говежди стек
250 мл говежди бульон
10 бр. начоси със сирене
4 бр. мариновани чушки
1 консерва рязани домати в сос
1 глава лук
1 репичка
4 с.л. бяло вино
3 с.л. сладък чили сос
3 кубчета масло
4 с.л. зехтин
балсамов оцет редуциран
3 скилидки чесън
1 връзка магданоз
1 ч.л. червен пипер
соеви кълнове от грах
малко риган
малко кимион
сол
пипер
400 г говежди стек
250 мл говежди бульон
10 бр. начоси със сирене
4 бр. мариновани чушки
1 консерва рязани домати в сос
1 глава лук
1 репичка
4 с.л. бяло вино
3 с.л. сладък чили сос
3 кубчета масло
4 с.л. зехтин
балсамов оцет редуциран
3 скилидки чесън
1 връзка магданоз
1 ч.л. червен пипер
соеви кълнове от грах
малко риган
малко кимион
сол
пипер
Съставки за 2човек/души
2 консерви (800 г) червен фасул Bonduelle
400 г говежди стек
250 мл говежди бульон
10 бр. начоси със сирене
4 бр. мариновани чушки
1 консерва рязани домати в сос
1 глава лук
1 репичка
4 с.л. бяло вино
3 с.л. сладък чили сос
3 кубчета масло
4 с.л. зехтин
балсамов оцет редуциран
3 скилидки чесън
1 връзка магданоз
1 ч.л. червен пипер
соеви кълнове от грах
малко риган
малко кимион
сол
пипер
400 г говежди стек
250 мл говежди бульон
10 бр. начоси със сирене
4 бр. мариновани чушки
1 консерва рязани домати в сос
1 глава лук
1 репичка
4 с.л. бяло вино
3 с.л. сладък чили сос
3 кубчета масло
4 с.л. зехтин
балсамов оцет редуциран
3 скилидки чесън
1 връзка магданоз
1 ч.л. червен пипер
соеви кълнове от грах
малко риган
малко кимион
сол
пипер
- Стъпка 1Подгответе стека като премахнете кожата и после го нарежете на малки парчета.
- Стъпка 2Нарежете чесъна и репичката на кръгчета, лука, магданоза и доматите - на ситно.
- Стъпка 3Загрейте в тиган с малко зехтин лука и чесъна, добавете кубчетата масло, а после и бульона. Подправете с риган и кимион. Полейте с бяло вино и оставете за 3 минути алкохола да се изпари.
- Стъпка 4Добавете маринованите чушки, отцедения червен фасул и зеленчуковия бульон и оставете месото да поври малко. Подправете със сол, пипер и добавете сладкия чили сос и червения пипер. После добавете доматите и магданоза и оставете течността да се редуцира.
- Стъпка 5Изсипете ястието в чиния с помощта на стоманен ринг и украсете с начоси, кълнове, кръгчета репичка, капки от редуциран балсамов оцет и въглен на прах.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Пиле с боб и царевица в мексикански сос
Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.
Червен боб и царевица с поширани яйца
Децата обичат зеленчуците, особено в необичайни комбинации. Този път Bonduelle идва при вас с ново предложение за вашите малчугани, което ще ги накара да заобичат зеленчуците.
Пълнени чушки с червен фасул
Пълнените чушки са основно ястие в много страни от Югоизточна Европа. Те са част от нашата култура и традиция, но всеки регион има различни начини за приготвянето им и всички са добри! Изберете да изненадате любимите си хора с рецепта за чушки, пълнени с червен боб!
Открийте също...