Испански микс с чоризо и пиле
Испанската кухня, пълна с цвят и вкус, вече идва и във вашия дом чрез Испанския оризов микс от Bonduelle. Опитайте нашата рецепта и се оставете да бъдете вдъхновени от испанската кухня.
Достъпни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Испански микс с ориз, Bonduelle
250 г пилешки гърди
100 г чоризо
2 чушки
лют сос
кориандър
риган
сладък червен пипер
олио
сол
черен пипер
250 г пилешки гърди
100 г чоризо
2 чушки
лют сос
кориандър
риган
сладък червен пипер
олио
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Испански микс с ориз, Bonduelle
250 г пилешки гърди
100 г чоризо
2 чушки
лют сос
кориандър
риган
сладък червен пипер
олио
сол
черен пипер
250 г пилешки гърди
100 г чоризо
2 чушки
лют сос
кориандър
риган
сладък червен пипер
олио
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тиган с олио задушете Испанския микс Bonduelle със сол и черен пипер.
- Стъпка 2Нарежете пилешките гърди на ивици и ги овкусете със сол, черен пипер, сладък червен пипер и лют сос и ги пригответе в тигана. Върху пилешкото добавете нарязаните чушки и шайбите чоризо и овкусете с ригана и кориандъра.
- Стъпка 3В чиния се слага канапе от Испанския микс Bonduelle, върху която се добавя приготвеният в тигана микс от пилешко месо с чушки и чоризо.
Открийте също...