Мексиканска салата с паста и риба тон
Здравословна и хранителна салата с уникален вкусов микс
Достъпни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
280 г Мексико микс Bonduelle
200 г консерва риба тон в олио
300 г паста пенне
100 г рукола
1 връзка магданоз
30 г Каламата маслини
15 чери домата
1 червен лук
2 лимона
10 мл зехтин
пипер
сол
200 г консерва риба тон в олио
300 г паста пенне
100 г рукола
1 връзка магданоз
30 г Каламата маслини
15 чери домата
1 червен лук
2 лимона
10 мл зехтин
пипер
сол
Съставки за 2човек/души
280 г Мексико микс Bonduelle
200 г консерва риба тон в олио
300 г паста пенне
100 г рукола
1 връзка магданоз
30 г Каламата маслини
15 чери домата
1 червен лук
2 лимона
10 мл зехтин
пипер
сол
200 г консерва риба тон в олио
300 г паста пенне
100 г рукола
1 връзка магданоз
30 г Каламата маслини
15 чери домата
1 червен лук
2 лимона
10 мл зехтин
пипер
сол
- Стъпка 1Сварете пастата с малко сол и зехтин. Оставете я да се охлади под студена вода и напръскайте със зехтин
- Стъпка 2Нарежете червения лук на шайби, чери доматите на половина, магданоза на дребно и изстискайте лимонов сок.
- Стъпка 3В голяма купа за салата добавете пастата, Мексико микс, чери домати, лук, рукола, маслини каламата и риба тон и смесете всичко. Поръсете с магданоз, добавете лимонов сок, сол, пипер и масло от риба тон.
Открийте също...