Мексиканска салата с паста и риба тон

Здравословна и хранителна салата с уникален вкусов микс
Достъпни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
280 г Мексико микс Bonduelle

200 г консерва риба тон в олио

300 г паста пенне

100 г рукола

1 връзка магданоз

30 г Каламата маслини

15 чери домата

1 червен лук

2 лимона

10 мл зехтин

пипер

сол
Съставки за 2човек/души
280 г Мексико микс Bonduelle

200 г консерва риба тон в олио

300 г паста пенне

100 г рукола

1 връзка магданоз

30 г Каламата маслини

15 чери домата

1 червен лук

2 лимона

10 мл зехтин

пипер

сол
  1. Стъпка 1
    Сварете пастата с малко сол и зехтин. Оставете я да се охлади под студена вода и напръскайте със зехтин
  2. Стъпка 2
    Нарежете червения лук на шайби, чери доматите на половина, магданоза на дребно и изстискайте лимонов сок.
  3. Стъпка 3
    В голяма купа за салата добавете пастата, Мексико микс, чери домати, лук, рукола, маслини каламата и риба тон и смесете всичко. Поръсете с магданоз, добавете лимонов сок, сол, пипер и масло от риба тон.