Пене с броколи
Една от най-вкусните семейни вечери
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 пакет (400 г) броколи Bonduelle
400 г ригатони / макарони
200 г пушен бекон
100 г бразилски орехи
100 г пармезан
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. течна сметана
сол
400 г ригатони / макарони
200 г пушен бекон
100 г бразилски орехи
100 г пармезан
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. течна сметана
сол
Съставки за 4човек/души
1 пакет (400 г) броколи Bonduelle
400 г ригатони / макарони
200 г пушен бекон
100 г бразилски орехи
100 г пармезан
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. течна сметана
сол
400 г ригатони / макарони
200 г пушен бекон
100 г бразилски орехи
100 г пармезан
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. течна сметана
сол
- Стъпка 1Сварете пастата.
- Стъпка 2Нарежете бекона, орехите и пармезана. Разбъркайте в купа яйцата и добавете сол, прясното мляко и сметаната, и разбъркайте отново.
- Стъпка 3Запържете леко бекона и добавете броколите.
- Стъпка 4Сложете пастата в тава, добавете бекона и броколите и залейте с млечната смес. Запечете за около 10 мин., след което добавете орехите и пармезана и отново сложете във фурна.
Открийте също...



.webp)








