Pinterest

Зеленчуково суфле

Вкусно ястие със страхотен вкус от комбинацията на зеленчуци и сирене. Перфектен избор за обяд или вечеря!
Съставки
за 4 човек/души
400 г (1 пакет) Императорски микс Bonduelle

150 г пилешка шунка

100 г сирене

100 г настъргано сирене чедър

400 мл сметана

500 мл вода

3 яйца

2 с.л. масло

1 връзка зелен лук

салвия

сол пипер
Съставки за 4човек/души
400 г (1 пакет) Императорски микс Bonduelle

150 г пилешка шунка

100 г сирене

100 г настъргано сирене чедър

400 мл сметана

500 мл вода

3 яйца

2 с.л. масло

1 връзка зелен лук

салвия

сол пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете на ситно зеления лук, нарежете шунката на дълги ленти и настържете сиренето и чедъра.
  2. Стъпка 2
    Сварете за 5 минути в подсолена вода Императорския микс. Отцедете добре в гевгир.
  3. Стъпка 3
    Разбийте добре 3-те яйца в купа, добавете шунката, сиренето, чедъра, зеленчуците и сметаната.
  4. Стъпка 4
    Намажете с масло термоустойчива купа и изсипете сместа в нея. Печете на 200°C за 40 минути.

Съвет за готвене, заглавие

Съвет: Поднесете горещо като гарнитура към свинско, говеждо и дори салата.