Карфиолът се бере в пикова зрялост, нарязва се на малки парченца и след това се замразява бързо, за да се запазят всички хранителни вещества, цвят и вкус.
100% КАРФИОЛ, нарязан под формата на ориз, е перфектният избор за увеличаване на количеството зеленчуци в ежедневното меню и за разнообразяване на ястията както за деца, така и за възрастни. Карфиолът може да се приготви бързо в тиган, тенджера или в микровълнова фурна. Отличен е както като основно ястие, заместващо ориз в ризото, така и като гарнитура вместо картофи, като основното предимство е ниското съдържание на въглехидрати и калории.
нето тегло: 400 g
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Печена сьомга с броколи
Перфектният избор за следвеликденски обяд
Пролетни оризови ролца със зеленчуци
просто просто вкусно ястие!
Терияки скариди с броколи и карфиол
Азиатската кухня отново ще ви изненада с проста и вкусна рецепта. Каним ви да опитате Императорския зеленчуков микс и крехките скариди, обвити в сладък и ароматен сос.
Вижте още рецепти