1. >Retsepti
  2. >Зелен фасул с копър

Зелен фасул с копър

Топъл зелен фасул с чесън и много копър! Лесен за приготвяне и за наслаждаване. Може да бъде консумиран както като предястие, така и като основно ястие.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle

10 чери домата

1 червена чушка

2 скилидки чесън

1 връзка копър

1 чаша зеленчуков бульон

5 ч.л. зехтин

кълнове

черна сол

сол

пипер
Съставки за 2човек/души
1 пакет (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle

10 чери домата

1 червена чушка

2 скилидки чесън

1 връзка копър

1 чаша зеленчуков бульон

5 ч.л. зехтин

кълнове

черна сол

сол

пипер

Рецепти с

Зелен фасул, рязан
  1. Стъпка 1
    Нарежете чесъна на големи парчета и го запържете в тиган със зехтин. Добавете червената чушка, нарязана на тънки ивици. Подправете със солта и пипера, добавете зеления фасул и сотирайте.
  2. Стъпка 2
    Прибавете доматите, които са предварително нарязани на две, и зеленчуковия бульон. Оставете ги да се варят в продължение на 4-5 минути. Накрая добавете наситнения копър.
Съвет за готвене, заглавие
Можете да украсите ястието с индийска черна сол, позната като „Кала Намак“. Това е вулканична сол, изключително популярна в Индия и Пакистан, където се използва в много традиционни за този регион рецепти.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Азиатска оризова салата

    Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.

  • Салата с трицветна паста с яйца, царевица и маслини

    Любителите на пастата ще се влюбят в тази рецепта. Вкусна и лесна за приготвяне, трицветната паста салата може да бъде идеална за офис обяд или за бърза вечеря на любимите ви хора.

  • Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик

    Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик