Източник на витамини, минерали и хранителни вещества, както и на много малко калории.
Спанакът е източник на витамини, минерали и хранителни вещества, както и на много малко калории. Нарязаният спанак на Bonduelle е внимателно подбран и ситно нарязан, готов за употреба. Той е идеален за суфлета, кюфтета, крем супи, тарти, торти, пайове и руладини. Без да се размразява предварително, той се задушава в олио или масло за около 8 минути, след което се подправя на вкус. Продуктът се замразява бързо, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.
нето тегло: 400 g
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Киш със спанак и сирене
Модерен и съдържатeлен тарт, в който спанакът доминира
Спанак с гъби на фурна
Спанак - суперхрана в изкусителна комбинация с нискокалоричните гъби на фурна! Какво по-енергезиращо от вкусното и здравословно похапване!
Спаначени гнезда Bonduelle
Една от най-вкусните рецепти със спанак
Вижте още рецепти