Малък, но комбинативен! Добър избор за всеки сезон.

Комбинациите с грах са най-различни и зависят изцяло от вашия вкус и кулинарно въображение. Благодарение на смесицата от витамин В1, В2, В6 и С, както и съдържанието на желязо, грахта представлява лекарство срещу анемията и умората. Замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

здравословно:
нето тегло: 400 g

съставки

Зелен грах. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 297 kJ
Енергия (kcal) 71 kcal
Мазнини (гр) 0,6 гр
- от които наситени (гр) 0,1 гр
Въглехидрати (гр) 8,8 гр
- от които захари (гр) 5,6 гр
Фибри (гр) 4,8 гр
Белтъчини (гр) 5,1 гр
Сол (гр) 0,01 гр
Витамин B9 (µg) 36,0 µg

готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Благодарение на смесицата от витамин В1, В2, В6 и С, както и съдържанието на желязо, грахта представлява лекарство срещу анемията и умората. Комбинациите с грах са най-различни и зависят изцяло от вашия вкус и кулинарно въображение. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Бакалау – треска по португалски със зеленчуци

    Бакалау – треска по португалски със зеленчуци

    Рибата треска определено е царят на португалската маса. В Португалия сушената и осолена треска е основата на невероятен брой ястия. Независимо под каква форма ще бъде сервирана, винаги е харесвана от португалците.

  • Такос с червен боб

    Такос с червен боб

    Ястие, което ви отвежда в Мексико и ви очарова с цветни комбинации

  • Döner Kebab – Агнешко печено на скара

    Döner Kebab – Агнешко печено на скара

    Турско ястие с агнешко, печено на вертикална въртяща се скара, сервирано в турски хляб. Dönerkebab – е най-известното на света ястие от турската кухня. Напомня арабската Шуарма и гръцкия Гирос, но както съставките, така и добавките са различни.

Вижте още рецепти