Салата Средиземноморски Микс
Чудесна салата за лятото.
Лесни
4 човек/души
20 мин
 Съставки
за 4 човек/души
200 г Средиземноморски Микс Gold Bonduelle
100 г зелена салата микс
75 г краве сирене
50 г кедрови ядки
6 чери домата
1 краставица
1 малка глава червен лук
зехтин
малко балсамиков оцет
1 ч.л. Средиземноморски подправки (риган, босилек, мащерка, розмарин)
лют червен пипер
сол
100 г зелена салата микс
75 г краве сирене
50 г кедрови ядки
6 чери домата
1 краставица
1 малка глава червен лук
зехтин
малко балсамиков оцет
1 ч.л. Средиземноморски подправки (риган, босилек, мащерка, розмарин)
лют червен пипер
сол
Съставки за 4човек/души
200 г Средиземноморски Микс Gold Bonduelle
100 г зелена салата микс
75 г краве сирене
50 г кедрови ядки
6 чери домата
1 краставица
1 малка глава червен лук
зехтин
малко балсамиков оцет
1 ч.л. Средиземноморски подправки (риган, босилек, мащерка, розмарин)
лют червен пипер
сол
100 г зелена салата микс
75 г краве сирене
50 г кедрови ядки
6 чери домата
1 краставица
1 малка глава червен лук
зехтин
малко балсамиков оцет
1 ч.л. Средиземноморски подправки (риган, босилек, мащерка, розмарин)
лют червен пипер
сол
- Стъпка 1Нарежете краставицата и сиренето на кубчета, чери доматите на половинки и накълцайте фино лука.
- Стъпка 2Препечете боровите иглички в тиган за 1-2 минути на средна температура докато покафенеят.
- Стъпка 3Направете дресинг със зехтин, балсамиков оцет, червен пипер и овкусете със Средиземноморски подправки.
- Стъпка 4Смесете всички съставки в купа за салата и сервирайте.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45  m и +
- Салата с авокадо и Мексико Микс- Една от най-добрите салати за лятото 
- Салата с трицветна паста с яйца, царевица и маслини- Любителите на пастата ще се влюбят в тази рецепта. Вкусна и лесна за приготвяне, трицветната паста салата може да бъде идеална за офис обяд или за бърза вечеря на любимите ви хора. 
- Буда купичка- Bonduelle посреща лятото със свежа рецепта, богата на зеленчуков протеин и перфектна за топлия сезон. 
Открийте също...

















