Карфиолът се бере в пикова зрялост, нарязва се на малки парченца и след това се замразява бързо, за да се запазят всички хранителни вещества, цвят и вкус.
100% КАРФИОЛ, нарязан под формата на ориз, е перфектният избор за увеличаване на количеството зеленчуци в ежедневното меню и за разнообразяване на ястията както за деца, така и за възрастни. Карфиолът може да се приготви бързо в тиган, тенджера или в микровълнова фурна. Отличен е както като основно ястие, заместващо ориз в ризото, така и като гарнитура вместо картофи, като основното предимство е ниското съдържание на въглехидрати и калории.
 нето тегло: 400 g 
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45  m и +
- Неделна говежда супа- Супа от говеждо филе със зеленчуци. 
- Печена сьомга с броколи- Перфектният избор за следвеликденски обяд 
- Крем супа от печен карфиол с гъби- Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря. 
Вижте още рецепти
















