Зеленият фасул - здравословният вкус
Един от най-популярните зеленчуци, богат на витамини от групата А, С, Е и цинк, благодарение на което осигурява на организма защита срещу свободните радикали, здрав вид на кожата и здраво сърце. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
нето тегло: 400 g
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Пиле със зелен фасул и горчица
Вкусна рецепта за пиле със зелен фасул и горчица.
Поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle
Ризото с елда, тиква и гъби
Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle.
Вижте още рецепти