Цял, зелен фасул за пълноценен ден.
Един от най-популярните зеленчуци, богат на витамини от групата А, С, Е и цинк, благодарение на което осигурява на организма защита срещу свободните радикали, здрав вид на кожата и здраво сърце. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
здравословно:
нето тегло: 400 g
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Пиле със зелен фасул и горчица
Вкусна рецепта за пиле със зелен фасул и горчица.
Поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle
Паеля - Испанско ястие от Валенсия
Рецепта за паеля а ла Венеция – класическо ястие на народната испанска кухня, произлизащо от красивата Валенсия. Който поне веднъж е посетил плажовете на Валенсия ще иска със сигурност да прекара там и следващата си почивка ядейки вкусните ястия на испанската кухня. Наименованието на ястието произлиза от името на голям тиган, т.е. paellery, в който обикновено се приготвя паелята.
Вижте още рецепти