Изключително фините млади Bonduelle моркови са кулинарно удоволствие независимо от възрастта.

Изключително фините млади моркови Bonduelle са кулинарно удоволствие независимо от възрастта. Освен всички свойства на зрелия морков, младият морков е идеален не само за салати и готвени ястия, но и за торти, пайове. Без да се размразяват предварително, морковите се варят 10-12 минути в солена вода, подправят се на вкус и се готвят на око. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.

нето тегло: 400 g

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Печена сьомга с броколи

    Печена сьомга с броколи

    Перфектният избор за следвеликденски обяд

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
  • Яйца по мексикански

    Яйца по мексикански

    Перфектният обяд с яйца, зеленчуци и къри

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
  • Зелен фасул на яхния

    Зелен фасул на яхния

    Използвайте зеления фасул на Бондюел през сезоните, когато няма пресен фасул. Типично българска яхния, готвена във всеки български дом.

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА